Fotograferen is schrijven met licht. Spanning, beweging, sfeer uitdrukken.
De essentie van een mens, landschap of een emotie raken. Een verhaal maken.

Jeroen Gosse

Fotografie kreeg ik met de paplepel ingegoten van mijn vader, die onder meer persfotograaf en cameraman was. Ik raakte gefascineerd door de kracht van beeld: wat is het precies dat een gezicht zo karaktervol maakt of een wolkenlucht zo weergaloos mooi? Hoe vang ik juist dát in een foto? Het is spelen met vormen en kleuren, maar bovenal met licht en het moment.

Een goede foto zuigt je als toeschouwer het beeld in. Je kijkt er niet gewoon naar, je beleeft het. Het raakt je en vertelt een verhaal. 

Wat

De Kracht van Beeld levert foto’s voor diverse producten: brochures, websites, rapporten, boeken, presentaties en posters. 

Bij voorkeur maak ik de foto’s speciaal voor uw product. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste ontstaan zo foto´s die echt bij het verhaal passen. En ten tweede vormen de foto´s onderling een  geheel.

Ik kan ook putten uit een uitgebreid eigen fotoarchief.

 

Beeld van de week

De kracht van beeld maakt elke week een “beeld van de week”. Voor de aardigheid, ter inspiratie. Tekstbureau Met Andere Woorden maakt bij een deel van die beelden columns, waardoor tekst en beeld elkaar versterken. De columns vindt u op www.dekrachtvantaal.nl.

U kunt het beeld van de week ook wekelijks gratis en zonder verplichtingen per email ontvangen. Zo kunt u uw week steeds beginnen met een mooi beeld, met soms daarbij een column.

» aanmelden voor beeld van de week

» beelden van de week bekijken

Hoe

De Kracht van Beeld fotografeert voor uiteenlopende opdrachtgevers: overheden, bedrijven, non-profitorganisaties, etc. Als u foto’s nodig heeft, bespreken we wat u met de foto’s over wilt brengen en hoe dat het beste past in uw product. Ik maak de foto’s voor u op maat of u maakt een keuze uit het fotoarchief. Voor non-profitorganisaties en goede doelen hanteer ik aangepaste tarieven.

De Kracht van Beeld heeft een bijzonder samenwerkingsverband met Tekstbureau Met Andere Woorden. Als u een tekst met bijpassende foto's wilt, verdiep ik mij samen met Tekstbureau Met Andere Woorden in het verhaal, de sfeer en de boodschap. U ontvangt van ons een voorstel voor de combinatie van tekst en foto´s. Zo komen we tot een product waarin de kracht van beeld en taal elkaar versterken.